Een woordje uitleg.

Babafrika.com is een opeenvolging van verhaaltjes allerhande en dat doorheen Afrika en gedurende de periode die we daar verblijven. En dat is: oneindig lang for as long as it takes.                                                                                     De verhaaltjes worden verteld door den Baba aan de kleinkinderen. Morrisje die al moeite doet om enkele lettertjes aan mekaar te knopen tot woordjes, zal volgend jaar, na eindeloos lang in de kakschool te hebben doorgebracht, de eerste zijn om ze voor te lezen aan Juulske en Newborn Ferron.

Een woordje uitleg nog over Babafrika: de belevenissen van den bompa In Afrika en… Bab betekent zoiets als POORT in het Arabisch,vermoed ik. De stadsmuren rond de Medina in Marrakesh staan er vol van: Bab Doukkala aan het busstation,…   Dus het gaat hier over de “Poort naar Afrika” en hopelijk is dat voor een aantal nieuwsgierigen ook echt zo! 10.02.2015

5 gedachten over “Een woordje uitleg.”

  1. Hey Patrick, grappig dat jullie de vlg dagen mekaar tegemoet vliegen en rijden . Ik wens jullie alvast een heerlijke pre – start samen en een plezante eerste verjaardag onderweg . Dikke kus Gart
    Ik vind je babablog een heel goed idee .

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s